Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • "Tomorrow" nominerad till Best Image av CGarchitect

  [2017-08-31] Visual Arena-medlemmen Tomorrow AB har återigen blivit nominerad för en utmärkelse. Den här gången av CGarchitect för "best commissioned architectural image".

 • Insikter om den hemliga vägen

  [2017-05-11] Över en lunch på Visual Arena fick entreprenörer och start ups möjlighet till inspiration och kunskapsutbyte. Det var dags för eventet "Insight - den hemliga vägen till finansiering" med en panel bestående av erfarna personer, som frikostigt delade med sig av tips och idéer.

 • Hallå där... Felix Gyllenstig Serrao

  [2017-05-08] Felix Gyllenstig Serrao är en av talarna på "Minecraft för stadsutveckling och lärande" som går av stapeln på Visual Arena Lindholmen den 17 maj. Felix arbetar som förstelärare på Frölundaskolan i Göteborg och bloggar under pseudonymen "Spelläraren" som uppmärksammats i TV, radio och tidningar.

 • Nya beteenden och förändrat ledarskap

  [2017-05-02] Genom visuell styrning minimeras flaskhalsar, effektiviteten i verksamheten ökar och ansvarstagandet likaså. Entusiastiska medarbetare blir ofta en följd. Titta ut över ett kontor och försök observera vad medarbetarna arbetar med och identifiera var problem finns. Det är inte alltid lätt eftersom mycket sker i det dolda.

 • Kroatiens president provar VR-glasögon på Visual Arena

  [2017-03-28] Efter att bland annat ha träffat kungen och statsministern i Stockholm tidigare i veckan, fortsatte Kroatiens president, Kolinda Grabar-Kitarovic, sitt statsbesök på Lindholmen Science Park, bl.a med ett besök på Visual Arena.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Catharina Jerkbrant|Sidan uppdaterades: 2014-06-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?